Copyright Qode Interactive 2016
Vrijwilligerswerk - Kringloop de Markt Zeist
824
page-template-default,page,page-id-824,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Vrijwilligerswerk

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor ons fantastische team in het centrum van Zeist. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende afdelingen: Kleding Kassa, Winkelinrichting, IT, Sociale media, Transport, Boeken, ook voor andere afdelingen bent u bij ons van harte welkom!

 

Ons kringloopcentrum wordt voor grotendeels gerund door vrijwilligers door elkaar en voor elkaar is dan ook onze motto. Het maakt niet uit of het vrijwilligerswerk voor tijdelijk of langere duur is u bent bij ons van harte welkom. Onze vrijwilligers hebben meestal een verhaal of een afstand tot de arbeidsmarkt dat is dan ook geen enkel probleem wij als kringloopcentrum zijn er voor deze mensen en zijn blij met iedere vorm van inzet.

 

Wat moet u doen om bij ons vrijwilligerswerk te kunnen doen. 

 

1- Loop even bij ons binnen voor een vrijblijvend gesprek met een kopje koffie of thee.

2- Hierna zal er een afspraak gemaakt worden om een dagje mee te lopen zo kunnen we kijken of vrijwilligerswerk bij ons bij je past.

3- Vind zowel jij als wij dat het vrijwilligerswerk bij ons mogelijk is dan gaan we samen kijken welke afdeling er het beste bij je past en stemmen de dagen en tijden af.