Copyright Qode Interactive 2016
Woningontruiming Utrecht - Kringloop de Markt Zeist
670
page-template-default,page,page-id-670,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming in Utrecht? dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met woningontruimingen in de provincie Utrecht en omstreken hierdoor kunnen we kwaliteit bieden. Wij hebben zowel nauw contact met woningbouw als verzorgingshuizen dat maakt de meeste woningontruimingen en kamers leegmaken gemakkelijk.

Zicht op de Domtoren in de namiddag.

Een woning leeg ruimen is niet makkelijk ook als een woning leeg gehaald moet worden als iemand is overleden kan moeilijk zijn.

Geen probleem! wij regelen het voor u we zullen u zoveel mogelijk ontzorgen.

Maar ook als de woning is verkocht is het makkelijker om uw woningontruiming door ons te laten regelen of het nou in Utrecht is of daarbuiten. Wij kunnen uw ontruiming geheel regelen van vloerbedekking verwijderen tot muren verven en alles daartussen.

 

Huurwoning ontruimen in Utrecht:

De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden. Dit betekent dat de muren een lichte kleur moeten hebben en dat gaten opgevuld zijn. Dit kan allemaal door ons geregeld worden. Neem contact op met onze ontruim afdeling voor meer informatie.

 

Koopwoning ontruimen in Utrecht:

In uw overeenkomst staat hoe de woning opgeleverd moet worden. U kan deze wensen aangeven aan onze collega, deze zal deze een passende prijsopgave voor u maken.

 

Kamer ontruimen in Utrecht:

Meestal heeft de verzorgingshuis een lange wachtrij, hierdoor moet de kamer ook snel leeg zijn. Bij een kamer ontruiming in Utrecht kunnen we snel schakelen. Met onze spoeddienst is de kamer binnen 24 uur leeg. Met onze standaard ontruiming zal de kamer binnen enkele dagen leeg gemaakt worden.

 

Een gemiddelde ontruiming in Utrecht kost ongeveer € 450,- 

Let op: dit is gebaseerd op een gemiddelde ontruiming in Utrecht 

 

Wilt u de woning of kamer door ons laten ontruimenin Utrecht of omstreken? Neem dan contact op met 06-11487640! U komt met ons buitendienst in contact, deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen. Een afspraak voor een bezichtiging kan meestal binnen 2 uur.

 

Uw woningontruiming in goede handen. Wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt. Wij verlengen de levensduur van de goederen met 50%! Zo weet u dat de spullen goed terecht komen. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten! Utrecht is 1 van de meest groene regio,s van Nederland wij doen het goed!