Copyright Qode Interactive 2016
Woningontruiming Zeist - Kringloop de Markt Zeist %
451
page-template-default,page,page-id-451,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Woningontruiming Zeist

Woningontruiming Zeist

Inboedelservice, ontruiming en/of schoonmaakservice in Zeist en omgeving

Een woning leegmaken als iemand is overleden kan moeilijk zijn, wij kunnen u hierin ondersteunen. Ook als de woning is verkocht is het makkelijk om uw ontruiming door ons te laten regelen. Wij hergebruiken gemiddeld 80% van uw spullen dit kan omdat wij direct de partij zijn die gaat over het hergebruiken ervan en niet afhankelijk van andere partijen.

 

 

Huurwoning ontruimen in Zeist:

De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn die de woningbouw of verhuurder stelt, hiermee gaan wij aan de slag! Wij hebben in Zeist direct contact met woningbouw en zorginstellingen.

 

Koopwoning ontruimen in Zeist:

In uw koopovereenkomst wordt er afgesproken hoe de woning opgeleverd moet worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn van koper hiermee gaan wij aan de slag!

 

Kamer ontruimen in Zeist:

Een kamer bij het verzorgingstehuis moet snel ontruimd worden. Wij kunnen ervoor zorgen, met onze spoeddienst, dat de kamer binnen 24 uur wordt ontruimd. Bij een kamer ontruiming kunnen we snel schakelen naar eisen van woon-zorgcentrum of verzorgingstehuis wij hebben in Zeist dan ook nauw contact met deze organisaties.

 

De voordelen:

Wij zijn gespecialiseerd in woningontruimingen in Zeist. Wij weten hoe de woningbouw in de regio de woningen opgeleverd wil hebben, maar ook verzorgingshuizen hebben veel met ons te maken. Hierdoor loopt een ontruiming makkelijk en soepel. Naast onze expertise, komen uw spullen op een goede plek terecht en draagt u bij aan een circulair economie.

 

Een gemiddelde ontruiming in Zeist kost ongeveer € 450,- 

Let op: dit is gebaseerd op een gemiddelde ontruiming in Zeist

 

 

Uw woningontruiming is zo geregeld of het nu in Zeist of daarbuiten is.

Voor meer informatie belt u naar onze buitendienst: 06-11487640. Deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen. Wij maken samen met u een afspraak voor een bezichtiging, dat kan meestal binnen 2 uur.

 

Uw woningontruiming in goede handen. Wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten! Zeist zijn 1 van de meest groene regio’s in Nederland en hier zijn we trots op!

 

Gebieden waar wij ook ontruimen en kamers leeg halen:

Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort,  Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, de Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg,  Baarn, Breukelen, Bunnik, Cothen,  Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, Eembrugge, Eemnes, ‘t Gooi, ‘s-Graveland, Groenekan, Harderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik,  Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht,Nieuwegein, Nijkerk, Nijkerkerveen, Odijk, Putten, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, Zeist, Zeewolde.