Copyright Qode Interactive 2016
Woningontruiming Driebergen - Kringloop de Markt Zeist
664
page-template-default,page,page-id-664,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Woningontruiming Driebergen

Door onze ruime ervaring met ontruimingen in Driebergen en de regio Utrechtse Heuvelrug kunnen wij veel kwaliteit bieden. We hebben nauw contact met zowel woningbouw als verzorgingshuizen.

 

INBOEDELSERVICE ONTRUIMING EN OF SCHOONMAAKSERVICE IN DRIEBERGEN EN OMGEVING

Een woning leegmaken als iemand is overleden kan moeilijk zijn, maar ook als de woning is verkocht is het makkelijk om u ontruiming door ons te laten regelen.

 

Huurwoning ontruimen in Driebergen:

 De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden de muren moeten een lichte kleur krijgen en gaten opgevuld worden.

 

Koopwoning ontruimen in Driebergen:

 In uw overeenkomst zal er worden afgesproken hoe u de woning zal moet opleveren. U kan deze wensen aangeven aan onze collega die zal deze opnemen en hier een passende prijsopgaven voor u maken. De woningmarkt is nu booming in Driebergen wij hebben de ruimte om uw woningontruiming in Driebergen voor u te regelen.

 

Kamer ontruimen in Driebergen:

 Meestal heeft de verzorgingshuis een lange wachtrij hierdoor moet de kamer ook snel leeg zijn. Bij een kamer ontruiming kunnen we snel schakelen met onze spoeddienst is de kamer binnen 24 uur leeg. Met onze standaard ontruiming zal de kamer binnen enkele dagen leeg gemaakt worden wij hebben nauw contact met de verzorgingshuizen in de regio Driebergen.

 

Een gemiddelde ontruiming kost ongeveer € 450,-  in Driebergen

Let op: dit is gebaseerd op een gemiddelde ontruiming 

 

Wilt u de woning of kamer door ons laten ontruimen neem dan contact op met 06-11487640 u komt met ons buitendienst in contact deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen, hiermee maakt u een afspraak voor een bezichtiging dat kan meestal binnen 2 uur.

 

Uw woningontruiming in goede handen wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt, wij verlengen de levensduur van de goederen met 50% zo weet u dat de spullen goed terecht komen. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten! Driebergen is 1 van de groenste regio’s van Nederland en hier maken wij deel van uit hier zijn wij trots op!