Copyright Qode Interactive 2016
Woningontruiming Bunnik - Kringloop de Markt Zeist
672
page-template-default,page,page-id-672,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Woningontruiming Bunnik

Door onze ruime ervaring in de regio Bunnik en omstreken kunnen we kwaliteit bieden. We hebben zowel nauw contact met woningbouw als verzorgingshuizen hierdoor kunnen we sneller schakelen.

Een woning leegmaken als iemand is overleden kan moeilijk zijn, maar ook als de woning is verkocht is het makkelijk om u ontruiming door ons te laten regelen.

 

Huurwoning ontruimen: De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden de muren moeten een lichte kleur krijgen en gaten opgevuld worden.

 

Koopwoning ontruimen: In uw overeenkomst zal er worden afgesproken hoe u de woning zal moet opleveren. U kan deze wensen aangeven aan onze collega die zal deze opnemen en hier een passende prijsopgaven voor u maken.

 

Kamer ontruimen: Meestal heeft de verzorgingshuis een lange wachtrij hierdoor moet de kamer ook snel leeg zijn. Bij een kamer ontruiming kunnen we snel schakelen met onze spoeddienst is de kamer binnen 24 uur leeg. Met onze standaard ontruiming zal de kamer binnen enkele dagen leeg gemaakt worden.

 

Een gemiddelde ontruiming kost ongeveer € 450,- 

Let op: dit is gebaseerd op een gemiddelde ontruiming 

 

Wilt u de woning of kamer door ons laten ontruimen neem dan contact op met 06-11487640 u komt met ons buitendienst in contact deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen, hiermee maakt u een afspraak voor een bezichtiging dat kan meestal binnen 24 uur.

 

Uw woningontruiming in goede handen wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt, wij verlengen de levensduur van de goederen met 50% zo weet u dat de spullen goed terecht komen. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten!