Copyright Qode Interactive 2016
Woningontruiming De Bilt - Kringloop de Markt Zeist
666
page-template-default,page,page-id-666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Woningontruiming De Bilt

Woningontruiming De Bilt

 

Door onze ruime ervaring in de regio De Bilt en omstreken kunnen we kwaliteit bieden. We hebben zowel nauw contact met woningbouw als verzorgingshuizen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen.

 

Inboedelservice, ontruiming en/of schoonmaakservice

Een woning leegmaken als iemand is overleden kan moeilijk zijn, wij kunnen u hierin ondersteunen. Ook als de woning is verkocht is het makkelijk om uw ontruiming door ons te laten regelen. Wij hergebruiken gemiddeld 80% van uw spullen.

 

Huurwoning ontruimen: De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn die de woningbouw of verhuurder stelt, hiermee gaan wij aan de slag!

Koopwoning ontruimen: In uw koopovereenkomst wordt er afgesproken hoe de woning opgeleverd moet worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn van koper hiermee gaan wij aan de slag!

Kamer ontruimen: Een kamer bij het verzorgingstehuis moet snel ontruimd worden. Wij kunnen ervoor zorgen, met onze spoeddienst, dat de kamer binnen 24 uur wordt ontruimd. Bij een kamer ontruiming kunnen we snel schakelen naar eisen van woon-zorgcentrum of verzorgingstehuis.

Ontruiming

De voordelen: Wij zijn gespecialiseerd in woningontruimingen in Zeist. Wij weten hoe de woningbouw in de regio de woningen opgeleverd wil hebben, maar ook verzorgingshuizen hebben veel met ons te maken. Hierdoor loopt een ontruiming makkelijk en soepel. Naast onze expertise, komen uw spullen op een goede plek terecht.

 

Een gemiddelde ontruiming kost ongeveer € 450,- 

Let op: dit is gebaseerd op een gemiddelde ontruiming 

 

Uw woningontruiming is zo geregeld of het nu in De Bilt of daarbuiten is.

Voor meer informatie belt u naar onze buitendienst: 06-11487640. Deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen. Wij maken samen met u een afspraak voor een bezichtiging, dat kan meestal binnen 24 uur.

 

Uw woningontruiming in goede handen. Wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten!

 

Gebieden waar wij ook ontruimen:

Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort,  Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, de Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg,  Baarn, Breukelen, Bunnik, Cothen,  Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, Eembrugge, Eemnes, ‘t Gooi, ‘s-Graveland, Groenekan, Harderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik,  Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht,Nieuwegein, Nijkerk, Nijkerkerveen, Odijk, Putten, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, Zeist, Zeewolde.